Detekce alergenu podzemnice olejné v potravinách pomocí kvantových teček
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F18%3A43876498" target="_blank" >RIV/62157124:16270/18:43876498 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Detekce alergenu podzemnice olejné v potravinách pomocí kvantových teček
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem projektu byla detekce přítomnosti jader podzemnice olejné v potravinách imunohistofluorescenční metodou s využitím kvantových teček (IHF - QD).
Název v anglickém jazyce
Detection of peanut allergen in foods using quantum dots
Popis výsledku anglicky
The aim of the project was to detect the presence of peanuts in food matrix by immunohistofluorescence method using quantum dots (IHF - QD).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ z výsledků řešení projektů IGA VFU Brno 2018 financovaných z prostředků účelové podpory na specifický vysokoškolský výzkum MŠMT na rok 2018
ISBN
978-80-7305-811-1
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
93-96
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
10. 12. 2018
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—