Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

nfluence of production technology on the sensory quality of smoked and non-smoked parenica cheese made from cow's pasteurized milk

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F19%3A43877833" target="_blank" >RIV/62157124:16270/19:43877833 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359" target="_blank" >http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Modernizácia a automatizácia technologického procesu výroby tradičných potravín, prináša do oblasti potravinárstva hlavne ekonomické výhody pre producentov s cieľom zníženia nákladov. Z dosiahnutých výsledkov tejto práce vyplýva, že existuje rozdiel v senzorickej kvalite pareníc vyrobených tradičným a automatizovaným spôsobom výroby. Senzorický panel ohodnotil výšim bodovým hodnotením vzorky neúdených a údených pareníc, ktoré boli vyrobené tradičným ručným spôsobom výroby. Avšak, príčina tohto vplyvu spôsobu výroby si vyžaduje ďalšie analýzy, hlavne mikrobiologických a fyzikálno-chemických parametrov, ktoré môžu objasniť tieto zistenia

  • Název v anglickém jazyce

    nfluence of production technology on the sensory quality of smoked and non-smoked parenica cheese made from cow's pasteurized milk

  • Popis výsledku anglicky

    The results of this work show that there is a difference in sensory quality of parenica cheese made by traditional and automated method of production.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Zborník príspevkov z XII. vedeckej konferencie MLADÍ VEDCI ? BEZPEČNOSŤ POTRAVINOVÉHO REŤAZCA

  • ISBN

    978-80-89738-19-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    182-186

  • Název nakladatele

    Ministerstvo podohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Místo konání akce

    Bratislava

  • Datum konání akce

    21. 11. 2019

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

Podobné výsledky(10)

SmokingKouřeníKouření