Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Novela zákona o potravinách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F21%3A43879630" target="_blank" >RIV/62157124:16270/21:43879630 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://fvhe.vfu.cz/files/upload/Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny/Sborn%C3%ADk%20-%20Hygiena%20a%20technologie%20potravin%20-%20L.%20Lenfeldovy%20a%20H%C3%B6klovy%20dny.pdf" target="_blank" >https://fvhe.vfu.cz/files/upload/Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny/Sborn%C3%ADk%20-%20Hygiena%20a%20technologie%20potravin%20-%20L.%20Lenfeldovy%20a%20H%C3%B6klovy%20dny.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Novela zákona o potravinách

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Poslední novela zákona o potravinách nabyla účinnosti 12. května 2021. Některá ustanovení této novely začnou platit od 1. října 2021 popřípadě od 1. ledna 2022. Novela přináší řadu změn, jde o implementaci evropského nařízení o úředních kontrolách, o často diskutovanou problematiku dvojí kvality potravin, úpravu některých povinností provozovatele potravinářského podniku, pravidel pro vyřazování potravin, pro označení &quot;Česká potravina&quot; a dalších.

  • Název v anglickém jazyce

    Amendment to the Food Act

  • Popis výsledku anglicky

    The last amendment to the Food Act entered into force on 12 May 2021. Some provisions of this amendment will come into force on 1 October 2021 or 1 January 2022. The amendment introduces a number of changes, including the implementation of the European regulation on official controls, regulation of certain obligations of the food business operator, rules for food disposal, for the designation &quot;Czech food&quot; and others.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40301 - Veterinary science

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Hygiena a technologie potravin L. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů

  • ISBN

    978-80-7305-859-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    174-177

  • Název nakladatele

    Veterinární univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    13. 10. 2021

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku