Vytvoření technologického postupu výroby a analytických metod pro hodnocení jakosti potravinového doplňku "Promeli C"
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16370%2F04%3A00000020" target="_blank" >RIV/62157124:16370/04:00000020 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Food supplement "Promeli C" creation of the technology and application of the analysis methods.
Popis výsledku v původním jazyce
The aim this study was to create food suplement from honey, royal jelly, bee-pitch and ascorbic acid (vitamin C), to create the production technology, to select the best methods of analysis, to study the stability of the product and to select a suitablepackage.
Název v anglickém jazyce
Food supplement "Promeli C" creation of the technology and application of the analysis methods.
Popis výsledku anglicky
The aim this study was to create food suplement from honey, royal jelly, bee-pitch and ascorbic acid (vitamin C), to create the production technology, to select the best methods of analysis, to study the stability of the product and to select a suitablepackage.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FR - Farmakologie a lékárnická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Sborník IX. Sjezdu České a Slovenské farmaceutické společnosti 13. - 15. květen, 2004
ISSN
80-900306-6-1
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
60
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—