Studium kapsaicinu v různých částech plodu papriky za použití vysokoúčinné kapalinové chromatografie s elektrochemickou detekcí.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16370%2F06%3A00000776" target="_blank" >RIV/62157124:16370/06:00000776 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Study of capsaicin content in various parts of capsicum fruit by high-performance liquid chromatography with electrochemical detection.
Popis výsledku v původním jazyce
Content of capsaicin in different parts of capsicum fruit have been determined using HPCL with electrochemical determination.
Název v anglickém jazyce
Study of capsaicin content in various parts of capsicum fruit by high-performance liquid chromatography with electrochemical detection.
Popis výsledku anglicky
Content of capsaicin in different parts of capsicum fruit have been determined using HPCL with electrochemical determination.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FR - Farmakologie a lékárnická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Book of Abstracts-12th International Symposium on Separation Science
ISBN
961-90731-6-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
106-107
Název nakladatele
Section for Analytical Chemistry of the Slovenian Chemical Society and Austrian Society for Analytical Chemistry
Místo vydání
Lipica
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—