The fattening of broiler chicks without animal protein and influence on performance and health
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A_____%2F02%3A00000783" target="_blank" >RIV/62157124:_____/02:00000783 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Tovljenje brojlera sa dijetom bez dodavanja protina životinjskog podrietla zbog njihove efikasnosti zdravstvenog stanja
Popis výsledku v původním jazyce
Cilj pokusa je bila procjena produkcijskog djelovanja za tovljenje brojlerskih pilića bez upotrbe proteina životinjskog podrietla i njeno uporedjenje sa klasičnom dojetom koja sadrži mesnokoštano brašno.
Název v anglickém jazyce
The fattening of broiler chicks without animal protein and influence on performance and health
Popis výsledku anglicky
The aim of the study was to verify suitability of special diet containing no animal proteins for fattening of broiler chickens and to compare the production results of the diet and its influence on the slaughter quality and state of health with chickensfattened by classic diet with animal protein.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1376" target="_blank" >QD1376: Úprava živočišných a rostlinných odpadních produktů a jejich využití v krmných směsích pro brojlery a nosnice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Krmiva 2002
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
12-13
Název nakladatele
neudán
Místo vydání
Opatia
Místo konání akce
Opatia
Datum konání akce
29. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—