Lupine protein hydrolysis using fermented whey
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62690094%3A18470%2F11%3A43866646" target="_blank" >RIV/62690094:18470/11:43866646 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.wseas.us/e-library/conferences/2011/Montreux/COMICICBIO/COMICICBIO-21.pdf" target="_blank" >http://www.wseas.us/e-library/conferences/2011/Montreux/COMICICBIO/COMICICBIO-21.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Lupine protein hydrolysis using fermented whey
Popis výsledku v původním jazyce
One of the most important methods in current scientific and technological research is the process of modeling of real experiments as well as the modeling of real systems. As a system approach, modeling and simulation is a discipline with its own theory and research methodology. This paper focuses to the process of modeling of real experiment and real system. This paper will, step by step, show the process of system identification and creation of mathematical model of determination of optimum reaction time of whey acidic for the hydrolysis of proteins of lupine flour.
Název v anglickém jazyce
Lupine protein hydrolysis using fermented whey
Popis výsledku anglicky
One of the most important methods in current scientific and technological research is the process of modeling of real experiments as well as the modeling of real systems. As a system approach, modeling and simulation is a discipline with its own theory and research methodology. This paper focuses to the process of modeling of real experiment and real system. This paper will, step by step, show the process of system identification and creation of mathematical model of determination of optimum reaction time of whey acidic for the hydrolysis of proteins of lupine flour.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BO - Biofyzika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Computational chemistry (COMPUCHEM '11) : proceedings of the 5th WSEAS international conference
ISBN
978-1-61804-060-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
132-137
Název nakladatele
World scientific and engineering academy and society
Místo vydání
Athens
Místo konání akce
Montreux, Šcvýcarsko
Datum konání akce
29. 12. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—