Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Lupine protein hydrolysis using fermented whey

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62690094%3A18470%2F11%3A43866646" target="_blank" >RIV/62690094:18470/11:43866646 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.wseas.us/e-library/conferences/2011/Montreux/COMICICBIO/COMICICBIO-21.pdf" target="_blank" >http://www.wseas.us/e-library/conferences/2011/Montreux/COMICICBIO/COMICICBIO-21.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Lupine protein hydrolysis using fermented whey

  • Popis výsledku v původním jazyce

    One of the most important methods in current scientific and technological research is the process of modeling of real experiments as well as the modeling of real systems. As a system approach, modeling and simulation is a discipline with its own theory and research methodology. This paper focuses to the process of modeling of real experiment and real system. This paper will, step by step, show the process of system identification and creation of mathematical model of determination of optimum reaction time of whey acidic for the hydrolysis of proteins of lupine flour.

  • Název v anglickém jazyce

    Lupine protein hydrolysis using fermented whey

  • Popis výsledku anglicky

    One of the most important methods in current scientific and technological research is the process of modeling of real experiments as well as the modeling of real systems. As a system approach, modeling and simulation is a discipline with its own theory and research methodology. This paper focuses to the process of modeling of real experiment and real system. This paper will, step by step, show the process of system identification and creation of mathematical model of determination of optimum reaction time of whey acidic for the hydrolysis of proteins of lupine flour.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    BO - Biofyzika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Computational chemistry (COMPUCHEM '11) : proceedings of the 5th WSEAS international conference

  • ISBN

    978-1-61804-060-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    132-137

  • Název nakladatele

    World scientific and engineering academy and society

  • Místo vydání

    Athens

  • Místo konání akce

    Montreux, Šcvýcarsko

  • Datum konání akce

    29. 12. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku