Potravní doplněk
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62690094%3A18470%2F12%3A43866435" target="_blank" >RIV/62690094:18470/12:43866435 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1750519" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1750519</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravní doplněk
Popis výsledku v původním jazyce
Byl vyroben potravní doplněk tvořený hydrolyzátem lupinové mouky, hydrolyzované kyselou syrovátkou. Potravní doplněk obsahuje alespoň 1,5% kyseliny mléčné. Užitný vzor popisuje příklad technického provedení. Potravní doplněk je ochucen ovocným sirupem. Užitný vzor lze realizovat ve výrobním programu mlékárny.
Název v anglickém jazyce
Dietary Supplement
Popis výsledku anglicky
Dietary supplement was made consisting of Lupin flour hydrolyzate hydrolysed by whey acidic. Dietary supplement contains at least 1.5% lactic acid. The utility model describes an example of the technical implementation. Dietary supplement is flavored with fruit syrup. The utility model can be implemented in dairy production program.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
23344
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Univerzita Hradec Králové
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence