Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mathematical modeling and computer simulation of optimal reaction time of the Lupine protein hydrolysis using fermented whey

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62690094%3A18470%2F12%3A43866533" target="_blank" >RIV/62690094:18470/12:43866533 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.naun.org/journals/m3as/17-911.pdf" target="_blank" >http://www.naun.org/journals/m3as/17-911.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Mathematical modeling and computer simulation of optimal reaction time of the Lupine protein hydrolysis using fermented whey

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The paper focuses to the process of modeling and computer simulation of the real experiment. Step by step there is shown system identification and creation of mathematical model of determination of optimum reaction time of whey acidic for the hydrolysisof proteins of lupine flour. Computer simulation model created in MS Excel spreadsheet and visualized in MS Excel XYZ surface chart is used to validate mathematical model

  • Název v anglickém jazyce

    Mathematical modeling and computer simulation of optimal reaction time of the Lupine protein hydrolysis using fermented whey

  • Popis výsledku anglicky

    The paper focuses to the process of modeling and computer simulation of the real experiment. Step by step there is shown system identification and creation of mathematical model of determination of optimum reaction time of whey acidic for the hydrolysisof proteins of lupine flour. Computer simulation model created in MS Excel spreadsheet and visualized in MS Excel XYZ surface chart is used to validate mathematical model

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    IN - Informatika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    International journal of mathematical models and methods in applied sciences

  • ISSN

    1998-0140

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    6

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    394-401

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus