Mathematical modeling and computer simulation of optimal reaction time of the Lupine protein hydrolysis using fermented whey
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62690094%3A18470%2F12%3A43866533" target="_blank" >RIV/62690094:18470/12:43866533 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.naun.org/journals/m3as/17-911.pdf" target="_blank" >http://www.naun.org/journals/m3as/17-911.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Mathematical modeling and computer simulation of optimal reaction time of the Lupine protein hydrolysis using fermented whey
Popis výsledku v původním jazyce
The paper focuses to the process of modeling and computer simulation of the real experiment. Step by step there is shown system identification and creation of mathematical model of determination of optimum reaction time of whey acidic for the hydrolysisof proteins of lupine flour. Computer simulation model created in MS Excel spreadsheet and visualized in MS Excel XYZ surface chart is used to validate mathematical model
Název v anglickém jazyce
Mathematical modeling and computer simulation of optimal reaction time of the Lupine protein hydrolysis using fermented whey
Popis výsledku anglicky
The paper focuses to the process of modeling and computer simulation of the real experiment. Step by step there is shown system identification and creation of mathematical model of determination of optimum reaction time of whey acidic for the hydrolysisof proteins of lupine flour. Computer simulation model created in MS Excel spreadsheet and visualized in MS Excel XYZ surface chart is used to validate mathematical model
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
IN - Informatika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
International journal of mathematical models and methods in applied sciences
ISSN
1998-0140
e-ISSN
—
Svazek periodika
6
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
394-401
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—