Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F64510000%3A_____%2F98%3A3_4_225" target="_blank" >RIV/64510000:_____/98:3_4_225 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kukuřice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V jednom pokuse byl sledován vliv agroekologických podmínek na agronomické ukazatele různých hybridů kukuřice.Ve druhém pokuse bude sledován vliv genotypu a hustoty porostů na agronomické ukazatele a nutriční hodnotu sledovaných hybridů kukuřice Ve dvoupokusech byl sledován vliv agroekologických podmínek u vybraných hybridů kukuřice na agronomické ukazatele a nutriční hodnotu v závislosti na stupni rannosti. U vybraných hybridů kukuřice byla vyrobena kukuřičná siláž z celé rostliny a kukuřičná siláž vyrobená jen ze zelené části rostliny. U vyrobených siláží byla stanovena jejich nutriční hodnota metodou in vivo a in sacco. Dále byl sledována vliv genotypu (silážní nebo zrnový) a hustoty porostu na výnosové ukazatelé a nutriční hodnotu. V současnostijsou vyhodnoceny pouze výnosové ukazatelé. U vyhodnocených ukazatelů bylo zjištěno, že se stoupající hustotou porostů klesá podíl klasů z celé rostliny a tedy i koncentrace energie ve vyrobené siláži. Získané výsledky dokazují nutnost výběr

  • Název v anglickém jazyce

    Maize

  • Popis výsledku anglicky

    Maize

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960996545" target="_blank" >EP0960996545: Výzkum výskytu antinutričních a jedovatých látek v konzervovaných objemných krmivech a jejich vliv na chutnost, příjem a nutriční hodnotu přežvýkavců</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1998

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Počet stran knihy

    25

  • Název nakladatele

    VP Agro

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS knihy