Evaluation of feedstuffs by Chemical Composition and Animal Experiments - Feed Tables for Czech Republic.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F64510000%3A_____%2F99%3A2_3_316" target="_blank" >RIV/64510000:_____/99:2_3_316 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of feedstuffs by Chemical Composition and Animal Experiments - Feed Tables for Czech Republic.
Popis výsledku v původním jazyce
Byla zištěna nejvyšší hodnota stravitelnosti u galaktosy (81,56 %), u glukosy a xylosy byly hodnoty zdánlivé stravitelnosti v průměru 47,72 a 49,15 %. U manosy a rhamnosy byly zjištěny nízké hodnoty stravitelnosti. Kvantifikace obsahu strukturálních sacharidů (glukosy a xylosy) a jejich stanovení stravitelnosti umožní přesnější specifikaci skladby krmných dávek a jejich produkčních účinků. Rozšiřuje a zpřesňuje nutriční hodnoty potřeb energie pro skot, resp. strukturálních sacharidů krmiv pro skot. Bylarozpracována originální metoda pro stanovení stravitelnosti živin v krmivech pro skot.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of feedstuffs by Chemical Composition and Animal Experiments - Feed Tables for Czech Republic.
Popis výsledku anglicky
Byla zištěna nejvyšší hodnota stravitelnosti u galaktosy (81,56 %), u glukosy a xylosy byly hodnoty zdánlivé stravitelnosti v průměru 47,72 a 49,15 %. U manosy a rhamnosy byly zjištěny nízké hodnoty stravitelnosti. Kvantifikace obsahu strukturálních sacharidů (glukosy a xylosy) a jejich stanovení stravitelnosti umožní přesnější specifikaci skladby krmných dávek a jejich produkčních účinků. Rozšiřuje a zpřesňuje nutriční hodnoty potřeb energie pro skot, resp. strukturálních sacharidů krmiv pro skot. Bylarozpracována originální metoda pro stanovení stravitelnosti živin v krmivech pro skot.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960996555" target="_blank" >EP0960996555: Stanovení stravitelnosti strukturálních sacharidů jednotlivých krmiv ve směsných dávkách u vysokoužitkových dojnic.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Book of Abstract the 48th Annual meeting of EAAP
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Vienna
Místo vydání
Vienna
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—