Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vysoký tlak a potraviny-ovocné/zeleninové šťavy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67179843%3A_____%2F06%3A00045532" target="_blank" >RIV/67179843:_____/06:00045532 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/45192901:_____/06:R0065220 RIV/67179843:_____/06:R0065272 RIV/00216224:_____/06:R0065324 RIV/00027022:_____/06:E0004270

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    High pressure and foods -fruit/vegetable juices

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Testing stability of sulforaphane, vitamin C and anti-mutagenic activity in broccoli juices, which were pasteurized by high pressure.Comparison different way of pasteurisation.

  • Název v anglickém jazyce

    High pressure and foods -fruit/vegetable juices

  • Popis výsledku anglicky

    Testing stability of sulforaphane, vitamin C and anti-mutagenic activity in broccoli juices, which were pasteurized by high pressure.Comparison different way of pasteurisation.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3287" target="_blank" >QF3287: Funkční potraviny ze zeleniny a ovoce a dalších zemědělských produktů vyrobené za použití vysokotlakého ošetření</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Engineering

  • ISSN

    0260-8774

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    77

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    386-398

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus