Vysoký tlak a potraviny-ovocné/zeleninové šťavy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67179843%3A_____%2F06%3A00045532" target="_blank" >RIV/67179843:_____/06:00045532 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/45192901:_____/06:R0065220 RIV/67179843:_____/06:R0065272 RIV/00216224:_____/06:R0065324 RIV/00027022:_____/06:E0004270
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
High pressure and foods -fruit/vegetable juices
Popis výsledku v původním jazyce
Testing stability of sulforaphane, vitamin C and anti-mutagenic activity in broccoli juices, which were pasteurized by high pressure.Comparison different way of pasteurisation.
Název v anglickém jazyce
High pressure and foods -fruit/vegetable juices
Popis výsledku anglicky
Testing stability of sulforaphane, vitamin C and anti-mutagenic activity in broccoli juices, which were pasteurized by high pressure.Comparison different way of pasteurisation.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3287" target="_blank" >QF3287: Funkční potraviny ze zeleniny a ovoce a dalších zemědělských produktů vyrobené za použití vysokotlakého ošetření</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
77
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
386-398
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—