Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Distribuce hlavních fenolických látek v různých kultivarech vinné révy rostoucích na jižní Moravě

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67179843%3A_____%2F08%3A00319468" target="_blank" >RIV/67179843:_____/08:00319468 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:43510/08:00136093

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Distribution of major polyphenolic compounds in vine of different cultivars growing in South Moravian vineyards

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The polyphenolic compounds in the Vitis vinifera berries, rachis, and pedicles of ten cultivars were studied. The contents of gallic acid, catechin, epicatechin, resveratrol, pterostilbene, rutin, and isoquercitrine were different in various cultivars.

  • Název v anglickém jazyce

    Distribution of major polyphenolic compounds in vine of different cultivars growing in South Moravian vineyards

  • Popis výsledku anglicky

    The polyphenolic compounds in the Vitis vinifera berries, rachis, and pedicles of ten cultivars were studied. The contents of gallic acid, catechin, epicatechin, resveratrol, pterostilbene, rutin, and isoquercitrine were different in various cultivars.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F06%2F1757" target="_blank" >GA525/06/1757: Polyfenolické látky hroznů, révových vín a jejich antimutagenní a antioxidační vlastnosti</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    26

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000257233100004

  • EID výsledku v databázi Scopus