Bioaktivní složky potravy a mitochondriální fyziologie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985823%3A_____%2F08%3A00324196" target="_blank" >RIV/67985823:_____/08:00324196 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Workshop on bioactive food components and mitochondrial physiology
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop on bioactive food components and mitochondrial physiology. Theme ? nutrition, obesity, and energy metabolism. Oral presentations of the results
Název v anglickém jazyce
Workshop on bioactive food components and mitochondrial physiology
Popis výsledku anglicky
Workshop on bioactive food components and mitochondrial physiology. Theme ? nutrition, obesity, and energy metabolism. Oral presentations of the results
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OC08008" target="_blank" >OC08008: Modulace metabolismu vlivem omega 3 mastných kyselin</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
60
Počet zahraničních účastníků
40
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce