Combined intervention with pioglitazone and n-3 fatty acids in metformin-treated type 2 diabetic patients: improvement of lipid metabolism
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985823%3A_____%2F15%3A00455051" target="_blank" >RIV/67985823:_____/15:00455051 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00023001:_____/15:00059544
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.1186/s12986-015-0047-9" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1186/s12986-015-0047-9</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1186/s12986-015-0047-9" target="_blank" >10.1186/s12986-015-0047-9</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Combined intervention with pioglitazone and n-3 fatty acids in metformin-treated type 2 diabetic patients: improvement of lipid metabolism
Popis výsledku v původním jazyce
Effects of omega 3 fatty acids and pioglitazone were chracterized in a randomized placebo-controlled intervention trial using 69 patinents with diabetes mellitus treated with metformin. Combined intervention improved postprandial lipid metabolism
Název v anglickém jazyce
Combined intervention with pioglitazone and n-3 fatty acids in metformin-treated type 2 diabetic patients: improvement of lipid metabolism
Popis výsledku anglicky
Effects of omega 3 fatty acids and pioglitazone were chracterized in a randomized placebo-controlled intervention trial using 69 patinents with diabetes mellitus treated with metformin. Combined intervention improved postprandial lipid metabolism
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/NT13763" target="_blank" >NT13763: Účinky omega 3 polynenasycených mastných kyselin u diabetiků 2. typu – nové mechanizmy pro cílenou terapii</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Nutrition & Metabolism
ISSN
1743-7075
e-ISSN
—
Svazek periodika
12
Číslo periodika v rámci svazku
Dec 2
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
15
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000365567500001
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-84949219734