Immobilization Kinetics and Metabolic State of Brewing Yeast on the Surface of Spent Grain Particles.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F03%3A27030241" target="_blank" >RIV/67985858:_____/03:27030241 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Immobilization Kinetics and Metabolic State of Brewing Yeast on the Surface of Spent Grain Particles.
Popis výsledku v původním jazyce
This article deals with metabolic state of brewing yeast on the surface of spent grain particles.
Název v anglickém jazyce
Immobilization Kinetics and Metabolic State of Brewing Yeast on the Surface of Spent Grain Particles.
Popis výsledku anglicky
This article deals with metabolic state of brewing yeast on the surface of spent grain particles.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CC - Organická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Preprints.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
17-20
Název nakladatele
N/A
Místo vydání
N/A
Místo konání akce
Thessaloniki [GR]
Datum konání akce
28. 11. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—