Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mathematical Modeling of Supercritical Fluid Extraction.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F16%3A00455889" target="_blank" >RIV/67985858:_____/16:00455889 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://hdl.handle.net/11104/0256483" target="_blank" >http://hdl.handle.net/11104/0256483</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Mathematical Modeling of Supercritical Fluid Extraction.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The models for supercritical fluid extraction from plants include the effect of flow pattern, solute-matrix interaction, and mass transfer resistances. The models suited for the extraction of vegetable oils, volatile substances and mixtures of componentsof different solubility are mentioned.

  • Název v anglickém jazyce

    Mathematical Modeling of Supercritical Fluid Extraction.

  • Popis výsledku anglicky

    The models for supercritical fluid extraction from plants include the effect of flow pattern, solute-matrix interaction, and mass transfer resistances. The models suited for the extraction of vegetable oils, volatile substances and mixtures of componentsof different solubility are mentioned.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Functional Food Ingredients and Nutraceuticals: Processing Technologies

  • ISBN

    978-1-4822-4064-1

  • Počet stran výsledku

    21

  • Strana od-do

    105-125

  • Počet stran knihy

    659

  • Název nakladatele

    Taylor & Francis Group

  • Místo vydání

    Boca Raton

  • Kód UT WoS kapitoly