Mathematical Modeling of Supercritical Fluid Extraction.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F16%3A00455889" target="_blank" >RIV/67985858:_____/16:00455889 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://hdl.handle.net/11104/0256483" target="_blank" >http://hdl.handle.net/11104/0256483</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Mathematical Modeling of Supercritical Fluid Extraction.
Popis výsledku v původním jazyce
The models for supercritical fluid extraction from plants include the effect of flow pattern, solute-matrix interaction, and mass transfer resistances. The models suited for the extraction of vegetable oils, volatile substances and mixtures of componentsof different solubility are mentioned.
Název v anglickém jazyce
Mathematical Modeling of Supercritical Fluid Extraction.
Popis výsledku anglicky
The models for supercritical fluid extraction from plants include the effect of flow pattern, solute-matrix interaction, and mass transfer resistances. The models suited for the extraction of vegetable oils, volatile substances and mixtures of componentsof different solubility are mentioned.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Functional Food Ingredients and Nutraceuticals: Processing Technologies
ISBN
978-1-4822-4064-1
Počet stran výsledku
21
Strana od-do
105-125
Počet stran knihy
659
Název nakladatele
Taylor & Francis Group
Místo vydání
Boca Raton
Kód UT WoS kapitoly
—