Rhelogical Properties of Margarine.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F00%3A11003029" target="_blank" >RIV/67985874:_____/00:11003029 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Rheologisches Verhalten von Margarine.
Popis výsledku v původním jazyce
Rheologisches Verhalten von Margarine.
Název v anglickém jazyce
Rhelogical Properties of Margarine.
Popis výsledku anglicky
Original scientific paper dealing with Rhelogical Properties of Margarine.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BK - Mechanika tekutin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Bericht über die 6.Tagung für Lebensmittelrheologie.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Grauum Verlag
Místo vydání
Detmold
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—