Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F04%3A00110022" target="_blank" >RIV/67985874:_____/04:00110022 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/04:00013156

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byly studovány reologické a senzorické vlastnosti pomazánkových tuků ALFA Optima a ALFA Vital (Setuza a.s.).

  • Název v anglickém jazyce

    Psychorheology of low-fat spreads

  • Popis výsledku anglicky

    Statistically significant relations, either linear or semilogarithmic,were obtained between the rheological and sensory data. A close linear relationship between the sensory texture and the flavour was observed. On the basis of the rheological and sensory measurements, it may be concluded that the rheometry could be used for the prediction of the texture and flavour acceptances of fat emulsions with a fair degree of accuracy.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    BK - Mechanika tekutin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychoreologie vícefázových dispersních systémů</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků

  • ISBN

    80-86238-41-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    13-20

  • Název nakladatele

    UNILEVER ČR

  • Místo vydání

    Nelahozeves

  • Místo konání akce

    Stachy

  • Datum konání akce

    12. 5. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku