Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F04%3A00110022" target="_blank" >RIV/67985874:_____/04:00110022 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/04:00013156
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků
Popis výsledku v původním jazyce
Byly studovány reologické a senzorické vlastnosti pomazánkových tuků ALFA Optima a ALFA Vital (Setuza a.s.).
Název v anglickém jazyce
Psychorheology of low-fat spreads
Popis výsledku anglicky
Statistically significant relations, either linear or semilogarithmic,were obtained between the rheological and sensory data. A close linear relationship between the sensory texture and the flavour was observed. On the basis of the rheological and sensory measurements, it may be concluded that the rheometry could be used for the prediction of the texture and flavour acceptances of fat emulsions with a fair degree of accuracy.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BK - Mechanika tekutin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychoreologie vícefázových dispersních systémů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-41-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
13-20
Název nakladatele
UNILEVER ČR
Místo vydání
Nelahozeves
Místo konání akce
Stachy
Datum konání akce
12. 5. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—