Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F07%3A00053886" target="_blank" >RIV/67985874:_____/07:00053886 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise
Popis výsledku v původním jazyce
Two sets of mayonnaises with the oil content ranging from 66 to 82 % were anallysed at 10°C and 25°C. Statistically significant relationships were observed between various rheological and sensory data, for instance between the yield value and the textureacceptability.
Název v anglickém jazyce
Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise
Popis výsledku anglicky
Two sets of mayonnaises with the oil content ranging from 66 to 82 % were anallysed at 10°C and 25°C. Statistically significant relationships were observed between various rheological and sensory data, for instance between the yield value and the textureacceptability.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
BK - Mechanika tekutin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychoreologie vícefázových dispersních systémů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food and Nutrition Research
ISSN
1336-8672
e-ISSN
—
Svazek periodika
46
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
1-8
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—