Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Spectral surface plasmon resonance biosensor for detection of staphylococal enterotoxin B in milk.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985882%3A_____%2F02%3A13020024" target="_blank" >RIV/67985882:_____/02:13020024 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Spectral surface plasmon resonance biosensor for detection of staphylococal enterotoxin B in milk.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This work evaluates a newly developed wavelength modulation-based SPR biosensor for the detection of staphylococcal enetrotoxin B.

  • Název v anglickém jazyce

    Spectral surface plasmon resonance biosensor for detection of staphylococal enterotoxin B in milk.

  • Popis výsledku anglicky

    This work evaluates a newly developed wavelength modulation-based SPR biosensor for the detection of staphylococcal enetrotoxin B.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    JB - Senzory, čidla, měření a regulace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    International Journal of Food Microbiology

  • ISSN

    0168-1605

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    75

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1/2

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    61-69

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus