Quality control of arbuscular mycorrhizal fungi inoculum in Europe.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985939%3A_____%2F02%3A18020072" target="_blank" >RIV/67985939:_____/02:18020072 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Quality control of arbuscular mycorrhizal fungi inoculum in Europe.
Popis výsledku v původním jazyce
Papers by scientists working in the area of mycorrhizal fungi mention in the first few lines of their introduction the potential importance of these natural fungi for biotechnology in agriculture and of potential applications of their findings.The article will demonstrate the principal problems of the quality assurance, control and efficacy issues of mycorrhizal products.
Název v anglickém jazyce
Quality control of arbuscular mycorrhizal fungi inoculum in Europe.
Popis výsledku anglicky
Papers by scientists working in the area of mycorrhizal fungi mention in the first few lines of their introduction the potential importance of these natural fungi for biotechnology in agriculture and of potential applications of their findings.The article will demonstrate the principal problems of the quality assurance, control and efficacy issues of mycorrhizal products.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EF - Botanika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Mycorrhizal Technology in Agriculture.
ISBN
—
Počet stran výsledku
16
Strana od-do
281-296
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Birkhäuser Verlag
Místo vydání
Basel
Kód UT WoS kapitoly
—