Vliv polyfenolů z vína na produkci reaktivních kyslíkových a dusíkových metabolitů myšími makrofágy RAW 264.7
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081707%3A_____%2F08%3A00309723" target="_blank" >RIV/68081707:_____/08:00309723 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7
Popis výsledku v původním jazyce
This study provides the evidence for in vitro antioxidative effect against perocyl radical and nitric oxide of wine polyphenols - catechin, quercetin and resvetratrol.
Název v anglickém jazyce
The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7
Popis výsledku anglicky
This study provides the evidence for in vitro antioxidative effect against perocyl radical and nitric oxide of wine polyphenols - catechin, quercetin and resvetratrol.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
BO - Biofyzika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Physiological Research
ISSN
0862-8408
e-ISSN
—
Svazek periodika
57
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000257270900010
EID výsledku v databázi Scopus
—