Stanovení neutrálních oligosacharidů v zelenině pomocí matrix-assisted laser desorption/ionization hmotnostní spektrometrie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F04%3A00102287" target="_blank" >RIV/68081715:_____/04:00102287 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of neutral oligosaccharides in vegetables by matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry
Popis výsledku v původním jazyce
In this work, positive-ion modes of MALDI-TOF MS was used for characterization of neutral oligosaccharides from vegetables. The formation of matrix-clusters was also studied
Název v anglickém jazyce
Determination of neutral oligosaccharides in vegetables by matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry
Popis výsledku anglicky
In this work, positive-ion modes of MALDI-TOF MS was used for characterization of neutral oligosaccharides from vegetables. The formation of matrix-clusters was also studied
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA203%2F02%2F0023" target="_blank" >GA203/02/0023: Vývoj nových postupů pro vysoce spolehlivou analyt. kontrolu technol.,materiálů,potravin a život. prostř. a pro lékařskou diag. s využitím moderní instrumentace</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Analytical Chimica Acta
ISSN
0003-2670
e-ISSN
—
Svazek periodika
520
Číslo periodika v rámci svazku
1-2
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
47-55
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—