Přímé simultánní stanovení 8 sladidel v potravinách pomocí kapilární isotachoforézy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F06%3A00040476" target="_blank" >RIV/68081715:_____/06:00040476 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Direct simultaneous determination of eight sweeteners in foods by capillary isotachophoresis
Popis výsledku v původním jazyce
A method for isotachophoretic determination of sweeteners of different character in candies and chewing gums was developed.
Název v anglickém jazyce
Direct simultaneous determination of eight sweeteners in foods by capillary isotachophoresis
Popis výsledku anglicky
A method for isotachophoretic determination of sweeteners of different character in candies and chewing gums was developed.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Separation Science
ISSN
1615-9306
e-ISSN
—
Svazek periodika
29
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
1132-1137
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—