Detekce hydrolýzy posttranslační modifikace lipidem během proteomického protokolu založeného na elektroforéze v gelu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F07%3A00088832" target="_blank" >RIV/68081715:_____/07:00088832 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Detection of hydrolysis of lipid post-translational modifications during gel-electrophoresis-based proteomic protocol
Popis výsledku v původním jazyce
Lipid modification is cleaved during standart proteomic protocol based od SDS PAGE.
Název v anglickém jazyce
Detection of hydrolysis of lipid post-translational modifications during gel-electrophoresis-based proteomic protocol
Popis výsledku anglicky
Lipid modification is cleaved during standart proteomic protocol based od SDS PAGE.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Proteomics
ISSN
1615-9853
e-ISSN
—
Svazek periodika
7
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
2507-2510
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—