Srovnávací studie změn proteinového složení vyvolaného sladováním u dvou ječných odrůd
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F08%3A00312379" target="_blank" >RIV/68081715:_____/08:00312379 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties
Popis výsledku v původním jazyce
1-D gel electrophoresis in combination with mass spectrometry was succesfully used for the description of changes in protein profile during malting.
Název v anglickém jazyce
Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties
Popis výsledku anglicky
1-D gel electrophoresis in combination with mass spectrometry was succesfully used for the description of changes in protein profile during malting.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické Listy
ISSN
1803-2389
e-ISSN
—
Svazek periodika
102
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—