Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F10%3A00348081" target="_blank" >RIV/68081715:_____/10:00348081 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A combination of two-dimensional high performance liquid chromatography (2D-HPLC) and matrix assisted laser desorption/ionization time of flight mass spectrometry (MALDI-TOF/TOF MS) was used for the analysis of the protein extracts that were reduced, alkylated, and degraded enzymatically without prior protein separation. This so-called ?shot-gun approach enabled us to determine glycation sites in one third of the proteins identified in the study and to propose potential glycation markers for fast and efficient monitoring during malting.

  • Název v anglickém jazyce

    2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing

  • Popis výsledku anglicky

    A combination of two-dimensional high performance liquid chromatography (2D-HPLC) and matrix assisted laser desorption/ionization time of flight mass spectrometry (MALDI-TOF/TOF MS) was used for the analysis of the protein extracts that were reduced, alkylated, and degraded enzymatically without prior protein separation. This so-called ?shot-gun approach enabled us to determine glycation sites in one third of the proteins identified in the study and to propose potential glycation markers for fast and efficient monitoring during malting.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Chromatography B-Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences

  • ISSN

    1570-0232

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    878

  • Číslo periodika v rámci svazku

    30

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000284672300014

  • EID výsledku v databázi Scopus