Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F15%3A00434130" target="_blank" >RIV/68081715:_____/15:00434130 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6773" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6773</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6773" target="_blank" >10.1002/jsfa.6773</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Suggested proteomic strategy proved as universal and sensitive method for fast and reliable identification of various cereal allergens and monitoring of their quantitative changes during food processing. Such information is important for consumers who suffer from allergies.

  • Název v anglickém jazyce

    Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing

  • Popis výsledku anglicky

    Suggested proteomic strategy proved as universal and sensitive method for fast and reliable identification of various cereal allergens and monitoring of their quantitative changes during food processing. Such information is important for consumers who suffer from allergies.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of the Science of Food and Agriculture

  • ISSN

    0022-5142

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    95

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    983-990

  • Kód UT WoS článku

    000351168100014

  • EID výsledku v databázi Scopus