Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F15%3A00434130" target="_blank" >RIV/68081715:_____/15:00434130 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6773" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6773</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6773" target="_blank" >10.1002/jsfa.6773</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
Popis výsledku v původním jazyce
Suggested proteomic strategy proved as universal and sensitive method for fast and reliable identification of various cereal allergens and monitoring of their quantitative changes during food processing. Such information is important for consumers who suffer from allergies.
Název v anglickém jazyce
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
Popis výsledku anglicky
Suggested proteomic strategy proved as universal and sensitive method for fast and reliable identification of various cereal allergens and monitoring of their quantitative changes during food processing. Such information is important for consumers who suffer from allergies.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN
0022-5142
e-ISSN
—
Svazek periodika
95
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
983-990
Kód UT WoS článku
000351168100014
EID výsledku v databázi Scopus
—