Šíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378076%3A_____%2F05%3A00028458" target="_blank" >RIV/68378076:_____/05:00028458 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
Popis výsledku v původním jazyce
How and why food culture in Europe has changed during the last two centuries and the factors - social, economic and educational - which have contributed to its diffusion.
Název v anglickém jazyce
The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
Popis výsledku anglicky
How and why food culture in Europe has changed during the last two centuries and the factors - social, economic and educational - which have contributed to its diffusion.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
AC - Archeologie, antropologie, etnologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-200-1325-3
Počet stran knihy
300
Název nakladatele
ACADEMIA
Místo vydání
Prague
Kód UT WoS knihy
—