Navrhování vláknobetonových průmyslových podlah
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21110%2F05%3A01113009" target="_blank" >RIV/68407700:21110/05:01113009 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Navrhování vláknobetonových průmyslových podlah
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek uvádí hlavní zásady návrhu vláknobetonových průmyslových podlah. Uvedené vlastnosti vláknobetonu ze zkoušení vhodných těles jsou rozhodující k získání charakteristických hodnot pevností, zejména pro tahovou oblast vláknobetové desky po vzniku trhlin. Významné pro navrhování vláknobetonových podlahových desek je využití elastoplastického chování a duktility vláknobetonu.
Název v anglickém jazyce
Design of Fibre Concrete Industrial Floors
Popis výsledku anglicky
The paper draws the main recommendations for design of FRC in industrial ground floors. Paper representation of FRC properties and testing of suitable specimens are decisive factors to obtain characteristic values of strengths for sterss-strain diagram,especially for tensile zone of FRC slab after cracking. Significant for design of FRC ground floor is performance of elastoplasticity and ductility of FRC.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JM - Inženýrské stavitelství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
3rd International Conference Fibre Concrete 2005
ISBN
80-248-0852-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
243-254
Název nakladatele
VŠB - Technická univerzita Ostrava
Místo vydání
Ostrava - Poruba
Místo konání akce
Malenovice
Datum konání akce
15. 6. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—