Semiempirický model tvorby úsad při vsádkovém přímém elektrickém ohřevu mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21220%2F05%3A02110774" target="_blank" >RIV/68407700:21220/05:02110774 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Semiempirický model tvorby úsad při vsádkovém přímém elektrickém ohřevu mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Byl navržen a experimentálně ověřen semiempirický model tvorby úsad při vsádkovém přímém elektrickém ohřevu mléka. Model je založen na analogii s mechanismem a reakční kinetikou následných reakcí
Název v anglickém jazyce
Semiempirical Fouling Model at Batch Direct Ohmic Heating of Milk
Popis výsledku anglicky
Semiempirical fouling model was proposed and experimentally tested at batch direct ohmic heating of milk. The model proposed is based on analogy to mechanisms of serial reactions.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA101%2F02%2F0649" target="_blank" >GA101/02/0649: Modelování přenosu tepla, proudění a dob zdržení v aparátech potravinářského průmyslu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-86059-42-1
Místo vydání
Praha
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
neuvedeno