POLYBUTYLEN A OVLIVNĚNÍ JEHO STRUKTURY
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21220%2F17%3A00318518" target="_blank" >RIV/68407700:21220/17:00318518 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
POLYBUTYLEN A OVLIVNĚNÍ JEHO STRUKTURY
Popis výsledku v původním jazyce
Pro polybutylen je typické, že se jeho makromolekuly mohou uspořádávat ve třech krystalických formách. Práce se snaží o zachycení závislosti mezi strukturou, rychlostí ochlazování a dobou uplynulou od vytvoření krystalické struktury. Pro hodnocení byla použita metoda DSC (diferenciální snímací kalorimetrie) a světelná mikroskopie.
Název v anglickém jazyce
POLYBUTYLEN A OVLIVNĚNÍ JEHO STRUKTURY
Popis výsledku anglicky
This paper deals with relation between rate of cooling and thermograms. PB samples were tested. This rate has an effect on structure of samples.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
20501 - Materials engineering
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1207" target="_blank" >LO1207: Podpora udržitelnosti Inovačního centra diagnostiky a aplikace materiálů na ČVUT-FS v Praze</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
39. mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář, Sborník příspěvků
ISBN
978-80-7560-060-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
111-114
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Kouty u Ledče nad Sázavou
Datum konání akce
22. 5. 2017
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—