Není k dispozici
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21230%2F04%3A03100542" target="_blank" >RIV/68407700:21230/04:03100542 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Dielectric Properties of Selected Fruits and Vegetables Treated and Non-Treated by DIC
Popis výsledku v původním jazyce
Paper deals with dielectric parameters with respect to temperature of the food components and products especially fruit and vegetables.
Název v anglickém jazyce
Dielectric Properties of Selected Fruits and Vegetables Treated and Non-Treated by DIC
Popis výsledku anglicky
Paper deals with dielectric parameters with respect to temperature of the food components and products especially fruit and vegetables.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA102%2F04%2F0898" target="_blank" >GA102/04/0898: Mikrovlnná fázová interferometrie</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
16th International Congress of Chemical and Process Engineering
ISBN
80-86059-40-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
1650-1650
Název nakladatele
Process Engineering Publisher, Ing. Jan Novosad
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
22. 8. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—