Rozvoj bioelektrické impedanční analýzy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21230%2F09%3A03153898" target="_blank" >RIV/68407700:21230/09:03153898 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Development of Bioelectric Impedance Analysis
Popis výsledku v původním jazyce
Body composition assessment is useful in a variety of clinical settings for obtaining information about nutritional condition and the status of body fluid compartments. Bioelectrical impedance analysis is an attractive technique for this purpose becauseit is safe, non-invasive, low cost and easy to use. For bioelectric impedance analysis are most important correct measuring techniques and first of all correct prediction equations.
Název v anglickém jazyce
Development of Bioelectric Impedance Analysis
Popis výsledku anglicky
Body composition assessment is useful in a variety of clinical settings for obtaining information about nutritional condition and the status of body fluid compartments. Bioelectrical impedance analysis is an attractive technique for this purpose becauseit is safe, non-invasive, low cost and easy to use. For bioelectric impedance analysis are most important correct measuring techniques and first of all correct prediction equations.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Workshop 09
ISBN
978-80-01-04286-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
ČVUT
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
16. 2. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—