Vliv jemnosti mletí a obsahu popílku na vlastnosti mikrobetonu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21610%2F10%3A00176039" target="_blank" >RIV/68407700:21610/10:00176039 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv jemnosti mletí a obsahu popílku na vlastnosti mikrobetonu
Popis výsledku v původním jazyce
V příspěvku jsou uvedeny výsledky laboratorních testů popílku Gayirhan (Turecko), upraveného mletím, které probíhaly od října 2009 do května 2010 v laboratoři Chryso Kat Turkey. Testy byly zaměřeny na zjištění možnosti úpravy popílku mletím a hledání optimální dávky takto upraveného popílku nahrazující cement. Sledované vlastnosti byly: konzistence a pevnost v čase. Pokusná měření byla provedena na tzv. mikrobetonech (maltách), s maximálním zrnem kameniva 2 mm.
Název v anglickém jazyce
Influence of Fineness Grinding and Ash Content on Micro Concrete Characteristic
Popis výsledku anglicky
The article describes results of laboratory tests on fly ash Gayirhan (Turkey). The ash was process by grinding. All tests were done in Chryso Kat Turkey during October 2009 and May 2010. Tests were done on micro concretes, maximal particle 2 mm.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JM - Inženýrské stavitelství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
7. konference speciální betony - sborník konference
ISBN
978-80-86604-50-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
—
Název nakladatele
Sekurkon
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Bystřice nad Perštejnem
Datum konání akce
24. 3. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—