Vliv dusíku na kvalitu brambor
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F06%3A63504483" target="_blank" >RIV/70883521:28110/06:63504483 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv dusíku na kvalitu brambor
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá vlivem půdního dusíku na chemické složení brambor. Konkrétně byl sledován obsah škrobu, aminokyselin a hrubého proteinu v hlízách
Název v anglickém jazyce
The nitrogen influence on quality of potatoes
Popis výsledku anglicky
The paper describes influence of soil nitrogen on chemical compounds in potato tubers. Concretlly was followe content of starch, aminoacids and crude protein.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
80
Strana od-do
18-19
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—