Stanovení vitaminu B2 ve vepřovém a hovězím mase
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F07%3A63505638" target="_blank" >RIV/70883521:28110/07:63505638 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
High-Performance Liquid Chromatography Method for the Determination of Riboflavin in Pork and Beef Meat
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to determine vitamin B2 in meat using HPLC-UV
Název v anglickém jazyce
High-Performance Liquid Chromatography Method for the Determination of Riboflavin in Pork and Beef Meat
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to determine vitamin B2 in meat using HPLC-UV
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie) I. diel
ISBN
978-80-8069-860-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
215-219
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—