V této práci byl sledován obsah vitaminu C v jablkách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F07%3A63505648" target="_blank" >RIV/70883521:28110/07:63505648 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of vitamin C in varieties of Wallachia apples by HPLC-ECD
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to determin vitamin C in apples
Název v anglickém jazyce
Determination of vitamin C in varieties of Wallachia apples by HPLC-ECD
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to determin vitamin C in apples
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XI. Pracovní setkání biochemiků a molekulárních biologů
ISBN
978-80-210-4234-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
52
Název nakladatele
Masarykova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—