Vliv cizorodých prvků na jejich obsah a množství škrobu v bramborových hlízách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F09%3A63508194" target="_blank" >RIV/70883521:28110/09:63508194 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv cizorodých prvků na jejich obsah a množství škrobu v bramborových hlízách
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo sledovat vliv stupňovaných dávek kadmia, rtuti a berylia na syntézu škrobu v bramborách. Stupňované dávky toxických prvků snižovaly množství škrobu v bramborových hlízách
Název v anglickém jazyce
Influence of toxic elements on their content and amount of starch in potato tubers
Popis výsledku anglicky
The aim of this work was to evaluate gradational amounts of toxic elements on starch synthesis in potato tubers. The gradational amounts caused inhibition in potato starch content
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Bramborářství
ISSN
1211-2429
e-ISSN
—
Svazek periodika
17
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—