Properties of Latex Insoles for Obese Patients
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F10%3A63509461" target="_blank" >RIV/70883521:28110/10:63509461 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Properties of Latex Insoles for Obese Patients
Popis výsledku v původním jazyce
The research focuses on physical and mechanical properties of latex stiffeners. The research contributes to the deepening problems of the properties of materials stélkových shoes, which are mainly used to increase comfort. Further work on the developmentof new materials stélkových, which were divided according to BMI the end user. Such insoles might serve people suffering from diabetes, obesity or anorexia.
Název v anglickém jazyce
Properties of Latex Insoles for Obese Patients
Popis výsledku anglicky
The research focuses on physical and mechanical properties of latex stiffeners. The research contributes to the deepening problems of the properties of materials stélkových shoes, which are mainly used to increase comfort. Further work on the developmentof new materials stélkových, which were divided according to BMI the end user. Such insoles might serve people suffering from diabetes, obesity or anorexia.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Obesity Reviews
ISBN
—
ISSN
1467-7881
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Wiley Blackwell Publishing Inc.
Místo vydání
Malden
Místo konání akce
Stockholm, Sweden
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—