Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výživa kardiaků při lázeňské terapii

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F15%3A43873313" target="_blank" >RIV/70883521:28110/15:43873313 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výživa kardiaků při lázeňské terapii

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce se zabývá problematikou související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Je zaměřena na charakteristiku kardiovaskulárních onemocnění a rizikové faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. Dále jsou uvedeny zásady zdravé výživy, výživová a dietní opatření při kardiovaskulárních onemocněních. Cílem práce bylo zhodnotit stravování kardiaků během lázeňské léčby.

  • Název v anglickém jazyce

    Nutrition in Cardiacspatherapy

  • Popis výsledku anglicky

    Project deals with the issues related to the nutrition in the prevention of cardiovascular diseases. The part is focused on the characteristics of cardiovascular diseases and the risk factors which participate in the development of these diseases or deteriorating their progress. The part also contains the rules of healthy nutrition, nutritional and dietary measures. Another aim was to build sample menu with the preventive effect and to evaluate eating habits of cardiac during the spa treatment.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků z 3. virtuální konference "Management hotelnictví a cestovního ruchu"

  • ISBN

    978-80-87300-64-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    64-75

  • Název nakladatele

    Vysoká škola obchodní a hotelová s. r. o.

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    26. 6. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku