Zjednodušení komunikace mezi jednotlivými úseky v malém hotelu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F18%3A63520062" target="_blank" >RIV/70883521:28110/18:63520062 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zjednodušení komunikace mezi jednotlivými úseky v malém hotelu
Popis výsledku v původním jazyce
Současná doba přináší do všech sfér podnikání v hotelových a restauračních provozech mnoho praktických a účinných technologií. Jedná se o elektronické zařízení a software. Tyto systémy mají napomoci v komunikaci mezi jednotlivými úseky hotelu. Je důležité zhodnotit účinnost a praktičnost těchto systémů v reálných hotelích. Hodnocení bylo realizováno na příkladu hotelů menší velikosti z významné turistické lokality ve Zlínském kraji. V rámci těchto systémů jsou řazeny především hotelový, rezervační a restaurační systém a rozšiřující aplikace k plnohodnotnému využití na všech úsecích uvedených hotelů.
Název v anglickém jazyce
Facilitation in the Communication between Different Parts of a Small Hotel
Popis výsledku anglicky
Many practical and effective technologies are used in all spheres of hotel and restaurant business at the present. There are electronic devices and software. These systems are designed for better hotel sections communication. It is important to evaluate the efficiency and practicality of these systems in real hotels. The evaluation was applied for smaller hotels located in one of the most important tourist locations in the Zlín region. These systems include the hotel, booking and restaurant systems and enhanced applications for the adequate usage for all sections of the listed hotels.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
10201 - Computer sciences, information science, bioinformathics (hardware development to be 2.2, social aspect to be 5.8)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání
ISBN
978-80-87411-93-3
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
157-168
Název nakladatele
Vysoká škola hotelová Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
17. 10. 2018
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—