Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of antioxidants in PP based polymer mixture on thermal degradation during its processing

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F18%3A63521740" target="_blank" >RIV/70883521:28110/18:63521740 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/70883521:28610/18:63521740

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of antioxidants in PP based polymer mixture on thermal degradation during its processing

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effect of amount and type of antioxidants in the PP matrix on thermal degradation of the mixture during its processing has been investigated. The defined amount of each mixture was processed by using micro-compounder at the same temperature and speed. During the experiments, the decreasing force, characterizing the resistance of the melt against mixing, was recorded in time. Thus, the effect of stabilizers and their amount in the mixture can be observed to delay the thermal degradation process during their processing. Thermal stability increases with increasing amounts of stabilizers.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of antioxidants in PP based polymer mixture on thermal degradation during its processing

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of amount and type of antioxidants in the PP matrix on thermal degradation of the mixture during its processing has been investigated. The defined amount of each mixture was processed by using micro-compounder at the same temperature and speed. During the experiments, the decreasing force, characterizing the resistance of the melt against mixing, was recorded in time. Thus, the effect of stabilizers and their amount in the mixture can be observed to delay the thermal degradation process during their processing. Thermal stability increases with increasing amounts of stabilizers.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20501 - Materials engineering

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1504" target="_blank" >LO1504: Centrum polymerních systémů plus</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů