Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

KNOWLEDGE AGENTS, ORGANIZATIONAL AND SOCIAL PERFORMANCE IN THE RESTAURANT INDUSTRY

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28120%2F20%3A63525741" target="_blank" >RIV/70883521:28120/20:63525741 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    KNOWLEDGE AGENTS, ORGANIZATIONAL AND SOCIAL PERFORMANCE IN THE RESTAURANT INDUSTRY

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study aims to examine the role of knowledge agents towards environmental knowledge management (EKM) and their impact on social and organizational performance. Through carrying out the literature review and identifying the research gap, specifically the study intends to explore the current environmental knowledge management practices and highlight the crucial role of knowledge agents. By utilizing the survey method and using the database of the Restaurant and Hotel Associations in the Czech Republic (AHR CR), the analysis and evaluation of the proposed constructs are accomplished through the Partial Least Squares-Structural Equation Modeling (PLS-SEM). The results of this study will provide a better understanding of the role of knowledge agents in environmental knowledge management within the hospitality industry. The findings will provide the opportunity for managers and administration to consider the important role of knowledge agents and the ways to improve business strategies towards environmental knowledge.

  • Název v anglickém jazyce

    KNOWLEDGE AGENTS, ORGANIZATIONAL AND SOCIAL PERFORMANCE IN THE RESTAURANT INDUSTRY

  • Popis výsledku anglicky

    The study aims to examine the role of knowledge agents towards environmental knowledge management (EKM) and their impact on social and organizational performance. Through carrying out the literature review and identifying the research gap, specifically the study intends to explore the current environmental knowledge management practices and highlight the crucial role of knowledge agents. By utilizing the survey method and using the database of the Restaurant and Hotel Associations in the Czech Republic (AHR CR), the analysis and evaluation of the proposed constructs are accomplished through the Partial Least Squares-Structural Equation Modeling (PLS-SEM). The results of this study will provide a better understanding of the role of knowledge agents in environmental knowledge management within the hospitality industry. The findings will provide the opportunity for managers and administration to consider the important role of knowledge agents and the ways to improve business strategies towards environmental knowledge.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů