Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nutrition Recommendation for Regional F&B Managers in High Schools Based on Case Study of the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28160%2F15%3A43873109" target="_blank" >RIV/70883521:28160/15:43873109 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Nutrition Recommendation for Regional F&B Managers in High Schools Based on Case Study of the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The paper is focused on the energy intake and output imbalance in the diet among high school students. It deals with the incidence of obesity, evaluation, health effects, treatment of obesity and eating disorders. It is also focused on F & B manager functions and obligations in the system of school management. The survey was carried out to determine the incidence of excessive weight and malnutrition among high school students. We compared the eating habits and physical activity among students divided into groups according to their body mass index. The method used was a questionnaire survey. Data from the survey were processed using statistical system UNISTAT. The results of the investigation carried out on a sample of 445 high school students from fiveschools in Prerov aged 16-18 years (of which 229 girls and 216 boys) show that 79.8% of students have normal weight, 10.1% overweight, 3.1 % obesity and 7% underweight. Weight excess was thus detected in 14.2% of the students. The incide

  • Název v anglickém jazyce

    Nutrition Recommendation for Regional F&B Managers in High Schools Based on Case Study of the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    The paper is focused on the energy intake and output imbalance in the diet among high school students. It deals with the incidence of obesity, evaluation, health effects, treatment of obesity and eating disorders. It is also focused on F & B manager functions and obligations in the system of school management. The survey was carried out to determine the incidence of excessive weight and malnutrition among high school students. We compared the eating habits and physical activity among students divided into groups according to their body mass index. The method used was a questionnaire survey. Data from the survey were processed using statistical system UNISTAT. The results of the investigation carried out on a sample of 445 high school students from fiveschools in Prerov aged 16-18 years (of which 229 girls and 216 boys) show that 79.8% of students have normal weight, 10.1% overweight, 3.1 % obesity and 7% underweight. Weight excess was thus detected in 14.2% of the students. The incide

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Innovation Vision 2020: from Regional Development Sustainability to Global Economic Growth

  • ISBN

    978-0-9860419-4-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    2990-3002

  • Název nakladatele

    IBIMA

  • Místo vydání

    Amsterdam

  • Místo konání akce

    Amsterdam

  • Datum konání akce

    7. 5. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000360508700292