Nutriční hodnota a vybrané vlastnosti krokodýlího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28610%2F15%3A43873304" target="_blank" >RIV/70883521:28610/15:43873304 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nutriční hodnota a vybrané vlastnosti krokodýlího masa
Popis výsledku v původním jazyce
V práci byly porovnány vybrané partie těla krokodýla nilského (Crocodylus niloticus) z hlediska jejich nutriční hodnoty, pH, texturních vlastností a barvy. K analýzám byly použity následující části jatečně upraveného těla: hřbet, plec, kýta, líčka, dorzální a ventrální část ocasní partie.
Název v anglickém jazyce
Nutritional value and selected parameters of crocodile meat
Popis výsledku anglicky
In this study ware compared selected parts of the Crocodylus niloticus body in terms of nutritional value, pH, textural properties and colour. For analysis, following parts of crocodile carcass were used: neck, shoulder, leg, cheek, tail dorsal and tailventral.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hygiena a technologie potravin - XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-763-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
92-96
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
14. 10. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—