Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nutriční hodnota a vybrané vlastnosti krokodýlího masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28610%2F15%3A43873304" target="_blank" >RIV/70883521:28610/15:43873304 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nutriční hodnota a vybrané vlastnosti krokodýlího masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V práci byly porovnány vybrané partie těla krokodýla nilského (Crocodylus niloticus) z hlediska jejich nutriční hodnoty, pH, texturních vlastností a barvy. K analýzám byly použity následující části jatečně upraveného těla: hřbet, plec, kýta, líčka, dorzální a ventrální část ocasní partie.

  • Název v anglickém jazyce

    Nutritional value and selected parameters of crocodile meat

  • Popis výsledku anglicky

    In this study ware compared selected parts of the Crocodylus niloticus body in terms of nutritional value, pH, textural properties and colour. For analysis, following parts of crocodile carcass were used: neck, shoulder, leg, cheek, tail dorsal and tailventral.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Hygiena a technologie potravin - XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny

  • ISBN

    978-80-7305-763-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    92-96

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    14. 10. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku