Pro a proti perlivé vody
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F03%3A00005120" target="_blank" >RIV/75010330:_____/03:00005120 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pro a proti perlivé vody
Popis výsledku v původním jazyce
Článek popisuje známé zdravotní účinky a chuťové aspekty balených vod s přirozeně vysokým obsahem oxidu uhličitého nebo uměle dosycovaných oxidem uhličitým.
Název v anglickém jazyce
For and of sparkling water
Popis výsledku anglicky
Paper describes known health effects of naturally or artificially sparkling bottled water.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
ED - Fyziologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
SOVAK
ISSN
1210-3039
e-ISSN
—
Svazek periodika
12
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
25-27
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—