Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Consumer involvement in dietary guideline development: opinions from European stakeholders

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F13%3A00010066" target="_blank" >RIV/75010330:_____/13:00010066 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1017/S1368980012005125" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1017/S1368980012005125</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1017/S1368980012005125" target="_blank" >10.1017/S1368980012005125</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Consumer involvement in dietary guideline development: opinions from European stakeholders

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Stakeholders acknowledged benefits to consumer involvement during the development of dietary guidelines, but remained unclear on the advantage of direct contributions to the scientific content of guidelines. In the absence of established best practice, clarity on the type and reasons for consumer involvement would benefit all actors.

  • Název v anglickém jazyce

    Consumer involvement in dietary guideline development: opinions from European stakeholders

  • Popis výsledku anglicky

    Stakeholders acknowledged benefits to consumer involvement during the development of dietary guidelines, but remained unclear on the advantage of direct contributions to the scientific content of guidelines. In the absence of established best practice, clarity on the type and reasons for consumer involvement would benefit all actors.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FQ - Veřejné zdravotnictví, sociální lékařství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    R - Projekt Ramcoveho programu EK

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Public health nutrition

  • ISSN

    1368-9800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    16

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    769-776

  • Kód UT WoS článku

    000317433700003

  • EID výsledku v databázi Scopus