Kypřící látky v kuchyni
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75075741%3A_____%2F10%3A%230000013" target="_blank" >RIV/75075741:_____/10:#0000013 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kypřící látky v kuchyni
Popis výsledku v původním jazyce
Chemické kypřící látky ? prášky do pečiva, cukrářské kvasnice, přírodní kypřící látky ? droždí, pivovarské kvasnice, droždí z obilní a kukuřičné zápary a z melasy, chemické složení prášků do pečiva a cukrářských kvasnic
Název v anglickém jazyce
The lightening agents in cuisine
Popis výsledku anglicky
Chemical lightening agents ? baking powders, confectionary (food) yeast, natural lightening agents ? baker´s trast, brewer´s trast, trast from grain and corn mash and from beet molasses, chemical basis of baker´s powder and confectionary (food) trast
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AB - Dějiny
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Prameny a studie
ISSN
0862-8483
e-ISSN
—
Svazek periodika
2010
Číslo periodika v rámci svazku
44
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—